Бременната Меган Маркъл с вето за телевизия и вестници (Защо й забраниха всякакъв контакт с медиите?)

Гласувайте за статията

Бременната Меган Маркъл няма достъп до пресата и й е забранено да чете за себе си

Меган Маркъл е с пълно вето върху медиите. Херцогинята на Съсекс може да бъде снимана и слушана, но интервюта от нея се взимат само със специално разрешение, а тя самата няма право да чете нищо за себе си.

Нито да гледа или слуша по радиото.

Ветото е наложено от принц Хари, който иска да предпази бременната си съпруга от поредните скандали около името й. След като истерията със семейството й отшумя, решението й да се премести в Уиндзор предизвика нова порция слухове.

Според клюките двете с Кейт не се понасят, не могат да се гледат и новата принцеса дори е разплакала принцеса Шарлот, докарвайки до истерия и майка й. Малко е трудно да повярваме, че принц Хари би се оженил за жена, която се държи грубо с любимата му племенница и единствена дъщеря на брат му.

За да спести на Меган обидните твърдения по нейн адрес, Хари й е забранил всякакви контакти с пресата, извън официалните снимки. Междувременно двамата с Уилям са се заели да разделят официално администрацията и домакинствата си. Решението им няма нищо общо със слуховете за проблеми между двете херцогини, а точно обратното. Двамата братя искат самостоятелност, а и да не бъдат приемани като сиамски близнаци. „Това е и причината Меган и Хари да не присъстват на партито в Кенсингтън. Искат да покажат, че са отделен екип.

Бременната Меган Маркъл със забрана да чете пресата сн. You Tube

Бременната Меган Маркъл със забрана да чете пресата сн. You Tube

А Уилям и Кейт прецениха, че е крайно време да демонстрират кои са бъдещите крал и кралица на страната“. „Хари и Уилям се шегуват, че ако не се разделят сега, хората ще решат, че са сиамски близнаци. Извън това дук Съсекс не иска хората да приемат него и Мегат като придатък към Кейт и брат му. Затова и държи толкова да се отделят“, разкриват още приближени от двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар