Бременната Меган Маркъл сияе по холивудски в Лондон (Вижте я на премиера с Хари – Снимки)

Бременната Меган Маркъл сияе по холивудски в Лондон (Вижте я на премиера с Хари – Снимки)
4 (80%) 2 votes

Меган Маркъл превзе Лондон с холивудски блясък, бременната херцогиня сияе на премира с Хари

Меган Маркъл, която през април ще роди новото кралско бебе внесе холивудски блясък на Острова. Няма съмнение, че бременността й я прави много по-уверена и тя окончателно заряза правилата на протокола и то за кой ли път.

Снимка: missbloom.bg

Последната й официална поява бе на премиера в Лондон. Тя и принц Хари посетиха спектакъла на Цирк дю Солей “Totem” в Royal Albert Hall. Който бе с благотворителна цел.

За премиерата Меган бе заложила на блестяща тъмно синя рокля, цялата в пайети и с дълбока цепка. Която й стоеше изключително добре макар да е бременна. Най-фрапиращо впечатление направи обаче грима на херцогинята на Съсекс.

Снимка: missbloom.bg

Очите на Меган дръзко бяха гримирани в черно. А на устните й бе положено блестящо червено червило. Такъв тежък грим другата кралска снаха Кейт Мидълтън никога не би си позволила. И никога до сега не сме я виждали да нарушава на своя глава протокола за разлика от американката на Хари.

И още нещо забелязаха посетителите. Херцозите демонстрираха прекалената си близост като през цялото време се държаха за ръка – още с пристигането си и после в официалната ложа.

Ослепителна, елегантна и много влюбена и този път Меган даде повод да се коментира, че не се съобразява с протокола. Но пък експерти твърдят, че няма писани на книга изисквания към кралските двойки дали могат да показват близостта си на публични места. Нито пък как дамите да се гримират  и какви тоалети да обличат, предават от missbloom.bg.

Но е ясно едно, че Меган определено е избрала да се държи по-свободно. А и публиката я приветства за това.

Вижте още много снимки на бременнната херцогиня в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар