Бременната Меган Маркъл се ошишка! (Херцогинята ударно пълнее покрай бебето)

Гласувайте за статията

Бременната Меган Маркъл качва ударно килограми

Меган Маркъл се ошишка. Съпругата на принц Хари качва ударно килограми и пълнее заради бебето. В последните това се вижда доста ясно, по време на визитата й в Австралия.

Меган носи все по-широки дрехи, които уж трябва да скрият талията и коремчето на младата майка. Но в същото време ясно показват, че тя е започнала доста да напълнява.

Очевидно, за разлика от Кейт, която бе в перфектна форма и при трите си бременности, а след това стана по-слаба и отпреди, Меган ще има доста килограми, с които да се бори, след като роди.

„Тя е предразположена към пълнота, това се вижда доста ясно. Ще качи доста докато е бременна, при това вече е започнала да наедрява. Нищо чудно, че се притеснява за теглото си — има всички основания“, коментират в социалните мрежи.

Други пък подозират, че Меган не е минала третия месец едва наскоро, а е бременна от по-рано. „Тя рязко започна да пълнее, което е характерно за майките в петия месец. Май историята с бебето, че се е случило през юли, трябва да се премести за по-рано — поне към май“, подмятат още в аристократичните среди.

Меган и Хари не криеха, че мечтаят за деца, но принцът неотдавна призна, че му се иска съпругата му все пак да не бърза със семейството, за да имат повече време един за друг. Тя обаче изненада всички като забременя по-малко от два месеца след сватбата. Няма съмнение, че двойката ще има възможност да се радва на семейна идилия още другата година.

Бременната Меган Маркъл се ошишка

Бременната Меган Маркъл се ошишка сн. Инстаграм

Мнозина обаче се питат дали година и половина познанство и толкова скоростен брак и бебе, са достатъчно стабилна основа за връзката им. Още повече, че Меган не само е дете на разведени родители, но и има още един развод зад гърба си…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар