Бременната Меган Маркъл няма спирка (Пратиха херцогинята и Хари на турне в Мароко)

Бременната Меган Маркъл няма спирка (Пратиха херцогинята и Хари на турне в Мароко)
5 (100%) 1 vote

Бременната Меган Маркъл на турне в Мароко, след ваканцията в САЩ

Бременната Меган Маркъл може и да успя да избяга от двореца за няколко дни, но от двореца не са забравили за нея. След кратката ваканция в Америка, херцогинята на Съсекс се принуди да се върне отново към официалните си задължения. Тя и съпругът й принц Хари заминаха на турне в Мароко. Това вероятно ще бъде последното пътешествие на херцогинята преди раждането.

Преди дни Меган замина за Ню Йорк, където се отдаде на сладки спомени и срещи с приятели. От миналата година тя не се бе прибирала в родината си и носталгията започна да я измъчва. Междувременно безкрайния поток от задължения дори и в толкова напреднала бременност, не спира. Освен на различни публични визити, Меган е длъжна да участва и в различни кампании и инициативи.

Херцогинята сама признава, че й е адски трудно да балансира с цялото внимание на пресата и натиска, който й оказва обществото. Отделно от това, тя дори не е предполагала колко е отговорна ролята й на принцеса.

„Повечето момичета си мислят, че кралското семейство се занимава само с пътувания, усмивки пред камерите, балове и вечери. Нищо подобно. Едва сега тя осъзна колко е тежка и отговорна работата й. Те са дипломати, политици, търговци, психолози, учители и още куп други неща. За нея в началото всичко беше просто роля, но сега осъзна, че това е начин на живот, който ще й се наложи да води вечно.

Меган Маркъл замина на кралско турне в Мароко сн. Инстаграм

Меган Маркъл замина на кралско турне в Мароко сн. Инстаграм

А това я притеснява ужасно много. Наред със скандалите, които семейството й причинява, страхът, че може да изложи кралското семейство допълнително я напрягат. Затова и побърква всички около себе си. Трябва да работи страшно много, защото на нея не й се налага да се съревновава само с Даяна, но и с Катрин“, коментират нейни приятели, притеснени за живота и здравето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар