Бременната Меган Маркъл не ще бавачки за бебето: Ще си го гледам сама!

Бременната Меган Маркъл не ще бавачки за бебето: Ще си го гледам сама!
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл не иска и да чуе за бавачки, ще гледа бебето сама

Меган Маркъл няма да взима бавачка за бебето си. Херцогинята на Съсекс върви по стъпките на Кейт и Уилям, но отказва да се учи от собствения им опит.

Красавицата споделила пред британските медии, че не желае бавачки и гувернантки. Домашните помощници са обичайна практика не само в кралския двор, но Меган не иска и да чуе за тях.

Херцогинята на Съсекс заявила, че ще гледа детето си сама. Тя се оправя сама и с домакинството във Фрогмор хаус. Двамата с Хари не ползват услугите на икономка или готвач. Единственото нарушение на личното си пространство търпят само заради чистачката. Тъй като Меган е в напреднала бременност и не е в състояние да се оправя с поддържането на дома, двамата разчитат да помощница от двореца, която да се грижи за това.

Иначе принцесата приема охраната като нещо необходимо, но само до вратите на апартамента им с Хари в двореца Кенсингтън. Двойката в момента се кани да се премести в имението Фрогмор хаус в Уиндзор, но и там не смятат да променят навиците си.

Единствената, която ще има право да живее с тях и да помага за бебето е майката на Меган — Дориа Рагланд. Тя, освен това ще разполага със свое собствено крило от къщата, както и с йога студио, в което да разпуска, докато е в двореца.

Бременната Меган Маркъл не иска бавачки за бебето сн. Инстаграм

Бременната Меган Маркъл не иска бавачки за бебето сн. Инстаграм

Иначе съпрузите са се запасили с най-модерните технологии за грижи за детето. Камери за наблюдение, смарт бейбифони, алармена система — всичко това е налице. Меган вече е избрала и цветовете на детската стая. Домът на двамата е в ремонт, като майсторите трескаво се опитват да приключат преди раждането на малкия принц или принцеса. Наследникът се очаква през март, а междувременно стана ясно, че навръх Свети Валентин Меган и Хари ще са разделени. Принцесата обаче няма да е сама на празника. В случай на непредвидено раждане майка й ще бъде до нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар