Бременната Меган Маркъл влиза в болница заради усложнения с раждането (Подробности)

Гласувайте за статията

Бременната Меган Маркъл влиза в болница

Бременната Меган Маркъл влиза в болница заради усложнения. Херцогинята на Съсекс с повече от седмица закъснява с раждането на първото си дете. Заради преносването на бебето, по всичко изглежда, че ще й се наложи да постъпи в клиника, вместо да роди у дома, както се надяваше.

Източници от двореца Уиндзор съобщават, че засега Меган е у дома си, в имението „Фрогмор“, но определено не си прави илюзии, че ще може да роди там. Предвид факта, че раждането й закъснява, а състоянието й не се подобрява, херцогинята най-вероятно ще се принуди да постъпи в болница. И да роди там.

Иначе Меган е изключително спокойна и приема предстоящото раждане нормално. Херцогинята на Съсекс си е поставила за цел да се отдаде на максимална почивка и релакс. И да не се тревожи за нищо. Нейни приятели, сред които и Гейл Кинг, твърдят, че тя остава бодра и в отлично настроение, напук на закъсняващото раждане.

Иначе специалистите отбелязват, че ако бебето не се появи от 7 до 10 дни след термина, най-добре е да се предизвика изкуствено раждане. В същото време някои отбелязват, че може да се изчака и до 15 дни, ако майката и бебето са в добро здраве.

Съдейки по всичко, Меган и бебето са добре, въпреки че наследникът закъснява. Факт е, че заради това принц Хари отложи в последния момент пътуването си до Холандия. За да е със съпругата си, когато настъпи важният ден. Смята се, че Меган ще бъде настанена в болница в Съри, която е само на 15 мили от имението на двойката.

Бременната Меган Маркъл влиза в болница заради усложнения? сн. You Tube

Бременната Меган Маркъл влиза в болница заради усложнения? сн. You Tube

Засега херцогинята не искала и да чуе да ражда в болнично заведение, но е много вероятно да промени решението си. Особено предвид сериозното закъснение, което се наблюдава. Смята се, че кралицата също е уведомена. И вече дала свои нареждания, ако раждането на бебето се забави още.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар