Бременната Кейт Мидълтън с първа публична поява (Снимки с коремче)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън в светлините на прожекторите за първи път след обявяването на новината за третата й бременност.

Бременната Кейт Мидълтън лъсна с бременно коремче по време на официално събитие в Бъкингамския дворец. Тя се присъедини към принцовете Уилям Хари, организирали прием за лекари, занимващи се с психично здраве по случай вчерашния им празник. Разбира се, акцентът на събитието веднага бе отместен и се насочи върху херцогинята на Кеймбридж.

Въпреки жестоките неразположения, които съпътстват първите месеци от бременността й, Kейт Мидълтън изглеждаше изненадващо добре. След шест месеца отсъствие от задълженията си, тя бе определена като истински „боец“ от гостите на събитие заради появата на него. А това накара херцогинята да се усмихне широко. Тя заяви, че е нямало как да пропусне приема, тъй като тази тема е много близка до сърцето й.

За първата си публична поява от 30 август съпругата на принц Уилям заложи на рокля за близо 800 паунда, решена в светлосиньо. Дрехата падаше широко върху крехкото й тяло, очертавайки нещо бременното й коремче. Кейт Мидълтън заложи на любимите си черни обувки стилето на тънък и висок ток. Все пак, още може да си ги позволи, защото видимо не е наддала.

От кралския двор съобщиха, че сутрешното неразположение на херцогинята, което понякога продължава цял ден, не е преминало. Състоянието й, обаче, значително се е подобрило. Затова тя ще използва удобните възможности да бъде част от различни инициативи, когато се чувства по-добре. Разбира се, никой за нищо не я насилва, пише dailymail.co.uk.

Кейт Мидълтън отново събра погледите

Кейт Мидълтън отново събра погледите

Кейт Мидълтън няма да се върне към предишния си график, а ще продължи на олекотен режим. От кралския двор по традиция ще обявяват датата на термина й след като минат 12 седмици от началото на бременността. Тогава рискът от аборт вече е минимализиран. Но, съдейки по коремчето на херцогинята, май тя вече е минала трите месеца и само усложненото й състояние забавя обявяването на вестта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар