Бременната Кейт Мидълтън очаква близнаци (Всичко за сензационната вест)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън и Уилям очакват близнаци, херцогинята е бременна с две бебета

Кейт Мидълтън ще роди на кралска фамилия още две бебета. Тази сензационна новина бе тиражирана от британски сайтове на Острова. Докато текат залози какъв ще е полът на третото дете на херцозите се оказа, че Катрин ще има близнаци.

От двореца все още не са обявили публично сензационната вест и тя все още е на ниво слух, но както често се случва

Кейт Мидълтън и Уилям с принц Джордж

електронните сайтове вървят с една стъпка напред от новините, които излизат от Кенсингтън.

Полът на близнаците все още не е установен, но медиите пишат, че много скоро и това ще стане известно. Така, че залозите в кралството ще придобият съвсем друг вид.

В Западна Европа е традиция семействата да имат по три и повече деца. Известно е, че Елизабет втора е майка на 4 деца. Това са принц Чарлз, принцеса Анна и принцовете Едуард и Андрю.

Ако принцеса Даяна не се бе развела с Чарлз при всички случаи щеше да роди поне още едно дете. Самата Кейт е израснала в голямо семейство и има брат Джеймс и сестра Филипа Мидълтън.

Така, че любимата принцеса на Обединеното кралство с още едно раждане само ще изпълни задълженията си и заедно с Уилям ще станат родители на четири наследника.

Ако погледнем към другите европейски кралски семейства със синя кръв ще се убедим, че всичките имат три и повече деца. Така например по три наследника имат в Испания, Монако и Швеция, предават от blitz.bg.

За сведение българската царска фамилия може да се похвали с пет деца – князовете Кардам, Кирил, Кубрат, Константин-Асен и единствената дъщеря княгина Калина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар