Бременната Кейт Мидълтън заприлича на лелка (Вижте как се промени покрай бебето)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън напълня по край третата си бременност, сдоби се и с бръчки по лицето

Бременната Кейт Мидълтън е напълно неузнаваема. Бляскавата преди херцогинята има визия на застаряваща лелка.

Видимо Катрин е напълняла и незнайно защо са се появили и бръчки по лицето й. Това, че е качила няколко килограма от горе може да се обясни с бебето. Но защо толкова рано е загубила оня младежки блясък в очите, с който грееше на всяка публична изява?

Както казват тежка е кралската корона.  Явно, че на бременната принцеса задълженията й идват в повече. Не само трябва да възпитава принц Джордж и малката принцеса Шарлот, но и да изпълнява кралските си задължения. А и тежката й бременност в първите месеци си е казал думата. Все повече заприличва на улегнала и почтена благородничка.

Такава я видяха гостите на гостите в лондонския театър „Паладуим” където дукесата присъства на представление заедно с принц Уилям.

Катрин пак бе с блестяща визия с красива рокля на Джени Пакан. Цялата обсипана с кристали сваровски и с прекалено високи сребристи токчета  в унисон с тоалета й, предават от dailymail.co.uk. Въпреки, че Кейт не свали нито за миг дежурната усмивка от лицето си изглеждаше някак уморена и сякаш искаше да си е в къщи, а не на лъскавото събитие.

Направи впечатление, че коремчето й вече се е оформило и доста нараснало.  А Катрин сякаш се срамуваше да демонстрира поредната си бременност и криеше стомахчето с чантичката, която носеше в ръце пред него.

Така, че колкото и да е лъскав живота й на принцеса бременната Кейт започва все повече да прилича на достолепна матрона или по-скоро на бъдеща кралица.

Вижте още много снимки на бременната Кейт в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар