Бременната Кейт Мидълтън вбеси кралицата! (Скараха се за името на бебето)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън за пореден път се опълчи на волята на кралица Елизабет!

Бременната Кейт Мидълтън подлуди Бъкингам не само с тежкото си състояние, но и с твърдоглавието си. Херцогинята на Кеймбридж е в очакване на трето дете. Кралският наследник се очаква да дойде на бял свят през пролетта на следващата година, но още отсега стана повод за скандали и препирни.

Причината е, че бъдещата майка е решила да кръсти третото си дете на своята родителка Каролин. Това нейно решение вероятно е продиктувано от мамчето, което има славата на доста властна жена. А Кейт Мидълтън иска да изпълни волята й в знак на признателност. Другата баба на бъдещото бебе, обаче, е на коренно различно мнение!

Според Елизабет Втора, името, което херцогинята е харесала, не звучи никак кралско. На същото мнение е била и за принцеса Шарлот преди две години. Малката сладурана получи три имена, сред които това на кралицата се нареди до Даяна. Така Шарлот Елизабет Даяна се оказа първия удар за носителката на британската корона, за която все още се говори, че никак не е обичала госпожа Спенсър.

Затова сега се надява третото внуче на принц Уилям и Кейт Мидълтън да бъде момче. Тогава родителите ще трябва да мислят друго име, различно от това на майката на херцогинята. Но при всички случаи тя не смята да е на някого от кралското семейство, пише blitz.bg.

Кейт Мидълтън и кралица Елизабет трудно постигат разбирателство

Кейт Мидълтън и кралица Елизабет трудно постигат разбирателство

Кралицата е бясна и на внука си, който явно няма намерение и желание да се противопоставя на волята на съпругата си. Заради тежката бременност на Кейт Мидълтън кралицата гледа засега да й спестява конфликтите. Но няма съмнение, че до последно ще държи на желанието си тя да посочи името на поредното си внуче. А кой ще надвие, ще разберем напролет!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар