Бременната Ирина Шейк се крие от папараците (Вижте я с още по-наедряло коремче)

Бременната Ирина Шейк се крие от папараците (Вижте я с още по-наедряло коремче)
3 (60%) 1 vote

Ирина Шейк показа наедряло коремче, папараците я преследват, а тя се крие от тях

Бременната Ирина Шейк бе забелязана в Ню Йорк да излиза от френска сладкарница. Моделът бе на неформална разходка без дъщеричката си и Брадли Купър.

ФОТОLEGION-MEDIA

Папараците както винаги успяха да издебнат красивата рускиня и в мрежата се появиха нови нейни снимки.  Шейк и Брадли до този момент не са потвърдили, че чакат второ дете, но от папарашките кадри може да се види коремчето на моделката колко е нараснало. Въпреки, че температурата в града бе над 25 градуса топ манекенката бе с прекалено много дрехи, предават от elle.ru.

Тя бе облечена в широка зелена рокля на квадратчета. А отгоре бе наметнала  обемен шлифер в светъл цвят. С който да прикрива наедрелия си корем. Очите си бъдещата майка бе прикрила със слънцезащитни очила. А за да й е удобно да обикаля по улиците бе обула ниски и удобни обувки.

ФОТОLEGION-MEDIA

В ръцете си Ирина държи оранжева чанта на Хермес и още един пакет с покупки. Навярно нещо сладичко купено от сладкарницата. Тя говореи съсредоточено по мобилния си телефон. Но когато установи, че папараците я снимат веднага прекъсна разговора и се закри с шлифера си най-демонстративно. Показвайки на фотографите колко й е неприятно да й правят снимки.

ФОТОLEGION-MEDIA

Вече няма никакво съмнение, че ослепителната рускиня и нейния любим Брадли Купър за втори път ще станат родители. Дъщеричката им навърши 1 година през март. А някъде към края на 2018 ще се появи на бял свят нейното братче или сестриче.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар