Бременната Златка Райкова шашна с корекции (Моделката с нов тунинг и стряскащо слабо тяло)

Бременната Златка Райкова шашна с корекции (Моделката с нов тунинг и стряскащо слабо тяло)
3 (60%) 1 vote

Бременната Златка Райкова изумява с корекции

Бременната Златка Райкова шашна с корекции. Моделката се снима по време на поредната си ваканция, на която изглежда не само по-слаба от всякога, но и с нов тунинг по лицето си.

Дали заради фотошоп, или по друга причина, брюнетката не прилича въобще на себе си. От известно време тя е в отбора на брюнетките, но заедно с това изглежда и тотално преобразена.

Не е ясно дали от бременността или фотошопа, но лицето и тялото на моделката изглеждат изпити. Дори скрита зад плетената шапка, тя пак изглежда по-слаба от когато и да е било. Някои от феновете й дори загрижени коментират, че може би първите месеци от бременността не са били никак леки за нея. А други се чудят, дали не е резултат именно от фотошоп, защото Златка изглежда буквално изпосталяла.

Лицето на моделката също е с по-остри черти от преди, като прави впечатление, че отново си е уголемявала устните. Райкова, която нямаше нужда от никакви корекции, защото имаше естествен чар, още преди години си оперира носа. Тогава моделката доста заприлича на моделите от списанията, които са като кукли, но последвалите подобрения по лицето й тялото й, вече са фрапиращи. А освен това тя смени и цвета на косата си, което стана повод феновете да решат, че е друг човек.

Златка Райкова шашка с корекции и слабо тяло сн. Инстаграм

Златка Райкова шашка с корекции и слабо тяло сн. Инстаграм

Иначе Златка продължава упорито да крие корема, като позира или скрита зад шапка, или позволява да я снимат само от кръста нагоре. Плеймейтката освен това не издава и пола на бебето. Още миналата година, във „ВИП Брадър“ обаче, Златка сподели, че си мечтае за момиченце и дори му е избрала име – Виктория. Тя призна, че смята да кръсти дъщеря им на майка си, а Благой май нямаше много думата по въпроса. Сега обаче никой от двамата не издава дали чакат момче, или момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар