Бременната Златка Райкова с куп прищевки дни преди раждането (Вижте как побърка всички)

Гласувайте за статията

Златка Райкова с куп капризи преди раждането, моделката става майка до дни, ражда със секцио в баровска клиника

Златка Райкова влезе в деветия месец. Моделката ще стане майка в края на септември. Раждането й било планирано и с Благо решили бебето им да се появи на бял свят със секцио.

Говори се, че Русата Златка не искала и да чуе да влиза в държавна болница. Джизъса вече заделил 5 бона, за да й осигури условия подобаващи за ВИП персона. Естествено за да не си развали перфектната форма с естествено раждане както и да си спести болките, бременната половинка на татуирания ексфутболист планирала раждането с цезарово сечение.

Снимка: Клюки.нет

Датата, на която щял да се появи сина на известната двойка също не била случайна. Според слуховете младата майка дали от суеверие или от някаква нейна прищявка държала да роди на конкретен ден. Бебето обаче нямало да носи името Виктор, каквито догадки заляха мрежата.

Самата моделка споделя пред екипа на „Папараци и оборва спекулациите около качените й килограми по време на бременността. Тя наддала точно 13 кила, което в напълно нормално за жена в нейното състояние. В таблоидното предаване Жени Калканджева я похвали, че даже се е разхубавила по време на бременността си.

Снимка: Инстаграм

В светските среди се клюкарства още, че моделката замисля от сега, след като роди да се възползва от услугите на пластичен хирург. Като си направи същите възстановителни процедури като на Теди Велинова след двете й раждания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар