Бременната Златка Димитрова сияе дни преди раждането (Снимки)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова извървя труден път до втората си бременност, но по всичко личи, че скоро ще стане щастлива майка

Златка Димитрова блести дни преди да роди първото си бебе. Плеймейтката пусна фото малко преди раждането. Очарова с визия феновете си. Бъдещата мама изглежда умопомрачително. Въпреки, че всеки момент се очаква да даде живот на така желаното си дете.Златка Димитрова

Последователите на бременна Златка Димитрова ахнаха от изумление колко е красива. Въпреки деликатното си положение родната звезда блести с наедрелия си корем. По всичко личи, че майчинството й се отразява отлично. Понапълняла е, но в рамките на нормалното. Има невероятното излъчване на майка. Която няма търпение да гушне своето бебче.

Само преди дни Злати пусна снимка със своята малка кръщелница. Двете изглеждат прекрасни и фотото събра хиляди харесвания. Феновете на плаймейтката изказаха одобрението си и коментарите бяха само положителни.

Златка Димитрова показва, че има голямо и добро сърце. До последния момент не спря да се занимава с благотворителна дейност. На която изцяло се е посветила. Винаги готова да помогне на нуждаещите се. И не се плаши да изкаже мнение по всякакви щекотливи въпроси. Тя винаги има активна гражданска позиция. Затова е обичана от почитателите си.

В социалната мрежа нямат търпение любимката им най-после да се сдобие с бебе. След първия й неуспешен опит да стане майка сега всички й стискат палци раждането й да мине по мед и масло.

Златка сподели с феновете си да изчакат още малко. Тя им обеща от нея да научат благата вест когато му дойде времето.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар