Бременната Златка Димитрова се показа на плажа! (Защо избяга на морето?)

Гласувайте за статията

Бременната Златка Димитрова се осмели да демонстрира наедряло коремче на родното Черноморие.

Златка Димитрова от известно време се подвизава на морския бряг, кръстосвайки от курорт на курорт, а в столицата се връща само когато има насрочени ангажименти. Бъдещата майка, която се очаква да роди през септември, е решила да смени местожителството си докато дойде време за раждането, за да се предпази от уроки и зли очи, които я преследват в София и то най-вече от бъдещата й свекърва.

Преди време стана ясно, че майката на любимия й Миро, който все още е женен за друга, я е проклела, но след това се заговори за затопляне от отношенията между двете жени. Все пак Златка Димитрова предпочете да прекара лятото си на брега, където до скоро техните държаха бийч бар. Уж с цел да не привлича внимание, красавицата пак стана център на медийния интерес благодарение на снимка, която самата тя публикува в социалната мрежа.

На нея плеймейтката позира със своя приятелка в крайбрежно капанче. Бъдещата майка изглежда прекрасно и видимо не е качила толкова килограми, колкото при първата бременност през 2014 г., която завърши със спонтанен аборт. Именно той й е обеца на ухото и ръководи плажното й ежедневие. На снимката Златка Димитрова е с потник, а не по бански. Именно с това облекло се подвизава през по-голямата част от времето, когато и седи на сянка, пише hotarena.net.

За да не си играе с дявола, бременната Злати избягва грешката, която вероятно миналия път й коства живота на нероденото й дете – да седи по цял ден на припек. Сега тя е повече от дисциплинирана и все търси сянка, каквато и хвърли на личния си живот в последно време.

Злати добре се е екипирала

Злати добре се е екипирала

Знае се, че бебето най-вероятно ще е момче, а ако е така, ще бъде кръстено на любимия й Миро. Той също е разпокъсал графика си и снове между бизнес ангажименти в столицата и морския бряг, където чинно го чака Златка Димитрова, за да споделят трепета си от очакването на рожбата им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар