Бременната Златка Димитрова зашеметява с визия (Снимки)

Бременната Златка Димитрова зашеметява с визия (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Бременната Златка Димитрова изглежда по-добре от всякога

Бременната Златка Димитрова вече не крие коремчето си

Бременната Златка Димитрова зашеметява с визия. Плеймейтката, която вече е в шестия месец от бременността си, изглежда по-добре от всякога, коментират феновете й. Макар да пазеше в тайна хубавата вест максимално дълго време от суеверие, Злати вече няма как да крие силно наедрялото си коремче.

Бременната Златка Димитрова сияе

Бременната Златка Димитрова сияе

Брюнетката, която от години помага на хора с изключително драматични съдби и здравословни проблеми, бе водещ на благотворителен концерт в Червен бряг. В събитието се включи трупата на Нешка Робева, барда Веселин Маринов и ансамбъл „Феникс”, а целта му бе да се съберат средства за лечението на Иван Иванов, предават от hotnews.bg.

За изявата си Злати се беше спряла на дълга червена рокля, която подчертаваше заоблените й форми. За да не се натоварва излишно, плеймейтката беше обула черни сандали на ниско токче.

zlatka roklq1Бременността е втора за Златка, след като тя и любимият й Миро изгубиха по трагичен начин първото си бебче, когато моделката вече беше в осмия месец. Затова този път тя предпочете да страни от светлините на прожекторите колкото се може по-дълго време от страх да не би да урочаса щастливото събитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар