Бременната Златка Димитрова втрещи: Ще си снимам раждането!

Гласувайте за статията

Бременната Златка Димитрова разкри доста любопитни подробности около предстоящото й раждане.

След броени дни Златка Димитрова ще навлезе в деветия месец от бременността си, а дълго чаканото момченце трябва да проплаче за първи път през октомври. Това потвърди бъдещата майка, която вече не крие вълнението си от предстоящото щастливо събитие и открехна завесата за него. Колкото повече наближава раждането, толкова Злати сякаш има нужда да споделя всичко около него. С последните си разкрития обаче успя да изненада мнозина.

Плеймейтката си е наумила, че иска да снима процеса на раждане, за да го има като спомен за цял живот. Засега обаче не е уточнила с лекарския екип дали това е възможно и дали ще й бъде разрешено. Миро също имал не малки резерви към нейното желание и дори й се възпротивил. От сега е ясно също, че той няма да присъства в родилната зала, защото има непоносимост към кръв, инжекции и други подобни, както повечето мъже.

А и Златка Димитрова ще ражда със секцио и това прави доста неуместно желанието й да заснеме процеса. Дано лекарите успеят да я разубедят, молят се близките й. Друго, което прави впечатление у бъдещата майка е, че не спира да сравнява бебето, което чака сега, с това, което загуби. Това вероятно е разбираемо, но говори, че травмата още не е излекувана. Злати споделя, че двете бебета нямат нищо общо, когато ги гледа на видеозона.

Онова, което загуби, приличало повече на Миро, а това, което ще се роди след месец, било наследило нейното скулесто лице. Въпреки това тя се надява момченцето да вземе и от чертите на татко си, защото за нея той е много красив мъж и иска синът й да прилича на него. Освен тези вълнение, и други мисли се въртят в главата на бъдещата майка. Както всяка друга, тя се притеснява дали ще се справи с трудната задача да бъдеш родител, пише pik.bg.

Златка Димитрова ще трябва да се оправя почти сама, защото техните живеят в Бургас. Майка й ще й помага първите няколко седмици, а след това ще разчита на подкрепата на Миро. Бременната красавица се надява той да се докаже като добър баща и да оправдае жеста й да кръсти детето на него. Таткото й бил обещал да къпе сина си.

Златка Димитрова сподели предродилните си трепети

zlati4 zlati5

При бъдещата майка не само думите и мислите са доста, а и действията. Тя е пригодила напълно бебешката стая в новия им дом в Банкя. Избрали са и креватче и количка. Златка Димитрова с трепет разказва, че е изпрала, изгладила и подредила всички дрешки, одеалца и други пособия за сина си, за да бъде готово всичко за големия ден, когато ще прекрачи с него прага на къщата, в която ще изживеят най-щастливите мигове от живота си.

zlati3 zlati2 zlati

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Бременната Златка Димитрова втрещи: Ще си снимам раждането!”

  1. az

    сеп. 07. 2016

    glavata si snimai na skener ili po-dobre na rezonans,da se ubedi6 sama,4e e prazna

    Reply to this comment

Добавете коментар