Бременната Емилия се скри на рождения ден на дъщеря си (Коко Динев отново аут от празника – Снимки)

Гласувайте за статията

Бременната Емилия не се показа на рождения ден на малката Мира

Поп-фолк певицата Емилия, която преди дни кръсти дъщеря си, сега отбеляза отново неин личен празник. Изпълнителката посрещна гости за рождения й ден, но на всички снимки, които качи в социалните мрежи, тя самата липсва. На кръщенето леля й я показа в социалните мрежи и тогава стана ясно, че певицата има коремче.

бременната Емилия

Снимки: Фейсбук

Сега обаче няма и помен от фото с гордата мама, която за празника бе организирано детско парти, а дъщеря й от Коко Динев бе пременана в красива рокля на цветя. „Благодаря на Господ и за този дар. Мира – моето coconut (кокосче) днес става на 5. Благодаря, благодаря, благодаря!!! Без нашите деца нищо нямаше да е толкова съвършенно!“, написа Емилия. Във вълнението си тя е допуснала провописна грешка, защото думата „съвършено“ се пише с едно н. Правилото гласи, че само ако думата съвършва на „нен“, се пише двойно „н“, а при съвършен положението не е такова.

На кръщенето Динев не се появи, така че едва ли е бил и на рождения ден на хлапето си. Въпреки че споделя кадри на семейството си певицата упорито отказва да коментира слуховете, че е бременна. До тях се стигна, след като тя слезе от музикалната сцена и то в най-активния сезон за участия. В мрежата циркулират множество теории за отсъствието на Емилия, а сред най-актуалните е, че тя и съпругът й Жорж Башур са в щастливо очакване на нова рожба, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Бременната Емилия се скри на рождения ден на дъщеря си (Коко Динев отново аут от празника – Снимки)”

  1. Кдкдкдкдк

    окт. 05. 2021

    Писна ми от тези литви вече

    Reply to this comment

Добавете коментар