Бременната Джулиана Гани направи за смях Ричи от „Биг Брадър“ (+ Видео как го подиграва)

Гласувайте за статията

Бременната Джулиана Гани направи за смях брадъра Ричи

Мистър София Ричард Величков за пореден път има повод да се черви. Джулиана Гани и мъжът й Илиян Найденов решиха да заснемат куриозно видео, в което осмяха Ричи.

Както е известно, Величков стана скандално известен с хранителните добавки, които предлагаше. Оказа се, че веществата не са от най-полезните, а някои от тях дори са опасни за живота и здравето. Така с бизнеса на Ричи бързо се свърши, а самият той за втори път стана обект на присмех.

Джулиана Гани и Илиян Найденов от своя страна се вдъхновиха и решиха, че ще е забавно да запишат общо парче. А под прицела на хумореската им попадна именно Ричи и скандалната му хранителна добавка „Липовон“.

От краткото видео и текста на песента, става ясно, че парчето е откровена пародия. Двамата влюбени също се забавляват като влизат в образите на героите от историята си, пише „Труд“.

Иначе бременната миска продължава да тренира и очевидно е във върхова форма. Гани не се спира, а в едно от последните си блог видеа, двамата с Найденов споделяха и как се справят с обзавеждането на детската стая. На моделката все още не й личи бременността, тъй като успява да я скрие с широки дрехи. А и самият Найденов я поддържа във форма с редица упражнения. Тя от своя страна го тормози да се разхожда с нея из планинските баири. А той споделя, че откакто е научила, че е бременна е станала просто неудържима.

Двойката вероятно ще посрещне бебето през следващия месец или в началото на декември. А междувременно Джулиана се забавлява да се изявява като певица. И с много хумор направи за смях Ричард Величков.

Джулиана Гани направи за смях брадъра Ричи сн. You Tube

Джулиана Гани направи за смях брадъра Ричи сн. You TubeДжу

Това е втора песен посветена на брадъра, който и в риалити формата стана за смях с песен на Папи Ханс и останалите герои в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар