Бременната Джулиана Гани критично слаба (Силиконката рискува здравето на бебето, качила е едва 3 кг за 7 месеца)

Гласувайте за статията

Бременната Джулиана Гани е плашещо слаба, въпреки че е в седмия месец

Джулиана Гани не очаквала да е бременна, защото имала проблеми с яйчниците и затова отишла на лекар. Той настоял и Илиян да присъства на разговора и ги изненадал с новината, че ще стават родители. Докторът й показал бебето на видиозона, а тя първо решила, че е киста.

Бащата толкова се шашнал, че трябвало да му дадат чаша вода, за да се освести, разказаха двамата в интервю в своя блог.

До седмия месец Гани е качила само 3 кг, макар че докторът й предричал наддаване на повече 20 килограма. Затова и успяла да опази тайната за щастливата новина. Тя признава, че поддържа форма с редовни тренировки във фитнеса, здравословно хранене и движение с двете кучета.

Бременната Джулиана Гани

Снимка: ХотНюз

Малкото кила двамата използват, за да рекламират хранителния режим на Илиян и поредната книга, която той пише със съвети за здравословното хранене. Според вече раждали жени обаче трите килограма, които е качила Джулката, застрашават и нея, и бебето. Ако плодът вече трябва да е към кило и половина, дори две, значи майката е наддала само килограм, предават от Hotnews.bg.

Това я прави опасно слаба и създава риск от преждевременно раждане. Тя и бащата на бебето вече са избрали името, но крият и него, и пола на новото попълнение в семейството. Според фенове обаче то ще е момче, защото Гани хапва много кисело и солено.

Тя обаче иска момиче за разлика от Илиян, който мечтае за мъжки наследник. Няма да го кръстят на баби и дядовци, защото не робуват на подобни отживели традиции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар