Бременната Деси Цонева сияе на яхта (Вижте как се забавлява – Фото по бански)

Гласувайте за статията

Бременната Деси Цонева се забавлява в компанията на съпруга си Явор

Деси Цонева се щракна бременна и по бански на борда на яхта. Бъдещата майка явно изобщо не се притеснява от погледите на зложелатели и не за пръв път пуска снимки, запечатали щастливите ѝ мигове. Цонева демонстрира перфектна форма за жена в напреднала бременност, коментират феновете ѝ във Фейсбук.

Явно добрият ген на баба ѝ Анахид Тачева си казва думата и внучката няма проблем с килограмите, подобно на известната говорителка от близкото минало и бивша съпруга на Коста Цонев.

Бременната Деси Цонева

Снимка: ХотНюз

Деси не пояснява къде точно плава яхтата, на която лежерно се е отдала на летни удоволствия. Най-вероятно тя пори водите край гръцките брегове, към които Цонева има сантимент. Именно там, в приятелска компания, тя се е запознала с настоящия си съпруг и бъдещ татко на дъщеричката ѝ Явор Стефанов. И тъй като двамата съвсем наскоро си казаха „Да“ на скромна сватбена церемония, логично е да предположим, че издател

ят е завел любимата си на меден месец. Дали компания им правят техните кумове – шеф Иван Манчев и приятелката му? Твърде малко вероятно е, имайки предвид, че известният готвач гушна третата си рожба едва преди 6 дни, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар