Бременната Деси Цонева ражда до дни (Репортерката в супер форма и в 8-я месец)

Гласувайте за статията

Бременната Деси Цонева в топ форма, нищо че ще роди до дни

Броени дни делят Деси Цонева от посрещането на второто бебе. Бъдещата майка официално вече е в осмия месец и само след няколко седмици ще прегърне втората си рожба.

А междувременно не спира да прави снимки в социалните мрежи, за да запази спомена от невероятните емоции по време на втората си бременност.

„Не мога да чакам“, написа бъдещата майка под снимка, на която позира с видимо силно наедряло коремче. Репортерката на Гала демонстрира отлична форма и висок дух по повод предстоящото раждане.

Почти цялото лято Деси прекара в пътувания между Гърция и София. Тя се забавлява на яхта с приятели, на слънчевите плажове и посети различни дестинации.

С напредването на бременността обаче, бъдещата майка реши, че е по-безопасно да се върне в София, вместо да продължава с пътешествията си до гръцко и обратно. И не пропуска да запечата всяка промяна в тялото си.

Деси видимо е с наедрял корем, което е нормално за този период от бременността й. Но в същото време може да се похвали с почти перфектна фигура и стройно тяло.

Преди дни тя си пусна нови снимки без грим, на които позира с бременно коремче. И даде да се разбере, че няма търпение да посрещне и второто си бебе.

Само преди няколко седмици бе и спонтанната й сватба с годеника й. Младоженката сама издаде, че дори не е мислела да купува рокля. Приятелката й Глория Петкова й заела нейната в последния момент и така репортерката се подписала в гражданското в сватбен тоалет.

Бременната Деси Цонева сияе в последните дни от бременността си сн. Инстаграм

Бременната Деси Цонева сияе в последните дни от бременността си сн. Инстаграм

Последвалия меден месец бе в Гърция, където Деси прекара няколко седмици и дори се върна още няколко пъти за летен отдих. Сега обаче младата майка пръска чар и щастие в София, тъй като се очаква да роди съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар