Бременната Деси Банова проговори за бебето: Първите месеци бяха кошмар (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Бременната Деси Банова проговори за бебето

Бременната Деси Банова проговори за бебето. Бъдещата трета съпруга на бившия президент Росен Плевнелиев, сподели, че наред с прекрасните емоции от очакваното на новия си наследник, преживява и доста трудни моменти.

„Първите месеци от бременността бяха направо кошмарни. То не беше сутрешно гадене, а направо целодневно“, споделя с тъжна усмивка чаровницата. Водещата разкрива, че доста трудно й е било да се справя със състоянието си в някои моменти, но е щастлива, че може да стане майка за втори път. Още повече, че лошите моменти и неразположенията са зад гърба й.

Деси Банова признава също, че за себе си е била приключила с децата, докато не срещнала Росен Плевнелиев.“ Не мислех за повече деца. Бях приключила с майчинството, не смятах, че ще се реша да родя отново. Докато не с Росен не заговорихме за тази тема. Той сподели, че едно дете, след трагедията, която преживя, би било като подарък за него. И аз не можех да откажа такова нещо. Би било твърде егоистично от моя страна“, разкрива още Деси Банова.

Блондинката е категорична, че бебето е като истински подарък и за двамата, макар доста да се е притеснявала, как ще го приемат децата им. „Много се притеснявах как ще го приеме Йоанка. Но тя беше изключителна – подкрепи ме, обеща да помага, обеща ми съдействие при возенето и бавенето, но беше категорична, че ние ще си сменяме памперсите сами“, смее се Деси.

Синовете на бившия президент също приели с ентусиазъм новината, че ще бъдат батковци. „Само го попитаха – а бебето къде ще спи? Щом ги успокоихме, че няма да е близо до тях, бяха много щастливи. „Ще падне веселба значи“, казаха“, разказва с усмивка Деси.

Бременната Деси Банова с тежка бременност, кадри: Нова телевизия

Бременната Деси Банова с тежка бременност, кадри: Нова телевизия

Двамата с Росен Плевнелиев не смятат да правят шумна сватба. „Може би някой ден в бъдеще, ще има веселба. Засега само ще подпишем“, казва още Банова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар