Бременната Деси Банова показа наедряло коремче (Вижте я в петия месец – Снимки)

Гласувайте за статията

Бременната Деси Банова грее от щастие, половинката на Росен Плевнелиев показа наедряло коремче

Тази сутрин Деси Банова се появи в ефир за да води рубриката си в „Здравей България”  и да представи поредния успял българин при водещата на сутрешния блок Аделина Радева.

Снимка: Блиц

Бившата синоптичка и настояща половинка на Росен Плевнелиев доволно зае мястото си облечена в широка цветна рокля. Макар с дрехата си да се мъчеше да скрие закръглените си форми още докато сядаше се видя наедрялото й коремче.

Снимка: Блиц

Блондинката, която очаква момченцето й да се появи на бял свят през есента показа завидно настроение. Усмивката не слезе от лицето на бременната Банова. И въпреки, че не стана дума за голямото щастие, което я споходи, а двете дами от екрана продължиха по същество Деси не можа да скрие колко горда се чувства, че първо ще стане булка. А после и майка за втори път.

Снимка: Блиц

Бременността на бившата синоптичка много й отива и я разхубавява, категорични бяха зрителите на „Здравей България”. И по визията й и по държанието й пролича как се носи на крилете на любовта, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

Снимка: Блиц

Преди дни любимият й Росен Плевнелиев се похвали публично, че бебето, което очакват пак ще е момче. Оказва се, че експрезидентът трябва да се задоволи с факта, че за сега се очертава да е само мъжки татко. Но знае ли човек ако имат още едно дете Бог може пък да ги дари с момиченце.

Снимки: Блиц

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар