Бременната Деси Банова грее на корица на списание (Вижте личната й изповед)

Гласувайте за статията

Деси Банова блести на корицата на списание, третата госпожа Плевнелиева в едно интервю искрено и лично

Деси Банова от няколко седмици е щастлива като госпожа Плевнелиева. Новата половинка на експрезидента от момиче съобщаващо прогнозата за времето се превърна в съпруга на държавен глава прзд бога и пред закона на твърде скромно тържество.

Снимки: Сп. Ева

За новото си положение бременната блондинка разказва в едно откровено и искрено интервю в списание „Ева”.  Красивата синоптичка споделя, че с Росен ще направят втора сватба. Тогава празника им ще бъде по-пищен и ще поканят много гости. Но това ще се случи след като се роди новия  наследник във фамилията.

Синоптичката предоставя на изданието много ексклузивни снимки от сключването на брака си. В личната си и откровена изповед  Деси разкрива как  и къде са се срещнали с Росен за първи път. Кога и защо е сложила край на връзката си бащата на дъщеричката си Йоанна.

Бременната госпожа Плевнелиева признава как се е влюбила в Плевнелиева и до сега не е имала нито един момент, в който да има колебание, че той е най-подходящия мъж за нея. С когото изпитва  безкрайно и неповторимо  щастие.

От интервюто в юлския брой още може да научите как бъдещите съпрузи са събрали децата си от предишните връзки и как те са реагирали. Но Деси Банова е категорична в заключение на изповедта си, че времето, което настъпва наистина ще е любовно. Цялото интервю може да прочетете в новия брой на списанието.

Вижте още снимки на бременната госпожа Плевнелиева в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар