Бременната Десислава се скъсва от работа (Благой не може да ги издържа с бебето)

Гласувайте за статията

Десислава подпухна и надебеля от бременността, но се спуква от бачкане за да закърпи семейния бюджет

Десислава не спира да се труди. Тежка се оказа царската корона да има младо гадже и да е бременна от него. Малката Кобра няма средства да издържа нея и бебето. Налага се тя да работи до последно. Въпреки бременността си. Която е видно, че вече й тежи.

Появиха се папарашки снимки на най-одумваната светска двойка. Неизвестен фотограф ги щракнал на летището в София малко преди да отлетят за Лондон. Където фолкаджийката имаше изява пред българи.

Фотото показва колко е отегчена певицата. Прилича по-скоро на отрудена средностатистическа жена. Няма и помен от някакъв блясък, който да напомня, е тя е звезда. Окръглила се е не само в корема. Но е пуснала и двойна брадичка. Краката й видимо са се подули от бременността и големите жеги.

Десислава сякаш е сърдита за нещо на по-младия си любовник. Който отчаяно се мъчи да я разсее. Но без файда. Тя само си гледа телефона и нетърпеливо изчаква да се качи на самолета, предават от електронното издание blife.bg.

Вместо да си почива вкъщи певицата не смее да откаже участие. Феновете й се притесняват за нея, че като нищо може да роди бебето на сцената. Но какво да се прави Десислава трябва да се грижи сама и за сина си Майки и за Благой. Както и за себе си и нероденото си дете.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар