Бременната Десислава изнемогва заради килограмите (Певицата едва се крепи на сцената – Снимки)

Гласувайте за статията

Десислава пълнее с пълна сила заради бебето, певицата едва се държи на крака на сцената

Бременната Десислава тотално се ошишка. Бушуващите хормони в тялото й заради бременността съвсем обезобразиха фигурата й. Която и преди не беше перфектна. Ама сега блондинката съвсем е заприличала на топка.

Какво ли ще се случи с певицата като се има предвид, че в момента е в петия месец и ударното й пълнеене тепърва предстои. Десислава изнемогва и едва се държи на крака. Особено с тези високи токове, които не могат да поемат голямата й тежест.

Според свидетели русокосата пайнерка с ангелския глас винаги си подсигурявала място където може да поседне по време на участията си. За малко да отдъхне от напрежението и умората. Които й идват в повече заради деликатното й състояние.

Въпреки, че Деси е с прекалено наедряла фигура феновете й я обичат. Никой не й се присмива. Напротив, съжаляват я, че бачка толкова усърдно. Заведенията, в които има участия се пукат по шевовете от почитатели. Макар и напълняла певицата омайва публиката с таланта си и невероятния си глас.

На една от последните си изяви Десислава бе щракната как си отдъхва на диджейския пулт. Тъй като 38 годишната певица едва се държи на краката си, предават от електронното издание hotarena.net.

Е, ще почива когато роди бебето на Малката Кобра. Тогава ще има време да си гушка детето и да се погрижи за наедрялата си фигура.

Вижте още снимки на Десислава в нашата галерия от последното й участие!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Бременната Десислава изнемогва заради килограмите (Певицата едва се крепи на сцената – Снимки)”

  1. AZ

    авг. 05. 2017

    Вие сериозно ли сте написали подобна малоумна статия за БРЕМЕННА жена?!

    Не ви ли идва на акъла, че като е бременна, най-важното е да е здрава както тя, така и детето което носи, а не това колко килограма е качила? По-глупаво нещо не бях чела днес.

    Reply to this comment

Добавете коментар