Бременната Десислава излезе в майчинство по спешност (Певицата спря всичките си участия)

Гласувайте за статията

Десислава най-сетне се реши да послуша съвета на лекарите и да слезе от сцената.

Въпреки че е в доста напреднала бременност, Десислава до преди броени дни се подвизаваше по всевъзможни участия. Освен по клубове, тя извиваше глас и демонстрираше корем на селски събори и празници. Въобще, трудно отказваше предложение за ангажимент, вероятно притеснена за финансовия си статус.

Но, от началото на новия месец певицата излиза в заслужена почивка. Лекарите отдавна увещавали бременната Десислава, че й е време да прекрати кариерата си, за да не навреди на себе си и на бъдещото си бебе. Певицата досега не се вслушваше в техните съвети и молбите на Благой Найденов. Но все пак прояви благоразумие е реши, че й е време за майчинство.

„Скъпи мои, ще се видим следващото лято! А до тогава, ще ме топли любовта, която получих на всичките безброй участия, на които се забавлявахме заедно!!! Ще ми липсвате много !!!Обичам ви!“, написа Десислава във фейсбук. Тя не спомена причината за оттеглянето й от сцената, въпреки че на всички е пределно ясна.

Въпреки това, певицата се бе заканила да не коментира състоянието си и успя да удържи на думата си. А феновете й я заляха с пожелания за лека бременност и безпроблемно раждане. Щастливото събитие се очаква да се случи тази есен или в началото на зимата.

Десислава излиза в заслужена почивка

Десислава излиза в заслужена почивка

А след това Десислава си дава около половин година за възстановяване и грижи за бебето преди да се върне на сцената. Тя успя да изкара активния летен сезон въпреки напредналата си бременност, а сега я чакат няколко месеца активна почивка. След раждането, обаче, ще й се наложи доста да се потруди, за да се върне във форма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар