Бременната Десислава жертва на похотлив тийнейджър (Вижте как я опипа пред всички)

Гласувайте за статията

Бременната Десислава се изчерви от срам, нахакан тийнейджър опипа задните й части пред всички на сцената

Бременната Десислава стана жертва на много неприятен инцидент. Певицата, която много скоро ще стане майка за втори път попадна в неловка ситуация.

Деси с наедрял корем бе на участие в град Лъки. Тя забавлява с песните си хиляди жители заради миньорския празник посред обяд. На открита сцена блондинката пя за насъбралото се множество. И понеже достъпът до сцената бе свободен заради липса на всякаква охрана звездата бе атакувана от много деца. Които си правеха селфи за спомен с нея, а за тяхна радост тя не отказа на нито едно да се снима с него.

Пайнерката въпреки напредналата си бременност се раздаде за публиката. И всичко щеше да е наред ако един похотлив момък на видима възраст около 12-13 години не се впусна към нея с предварително замислена цел. Момчето се засили към Деси и уж застана за снимка с нея, но се видя как я опипва по напращалото дупе.

Певицата сащисана от неприятната случка и от крехката възраст на почитателя си отблъсва ръката му, която я пляска по задните части. За да се измъкне от конфузната ситуация Десислава намества ръката на обожателя на кръста си и си прави поредното селфи с него, предават от електронното издание pik.bg.

Въпреки неприличната сценка бременната фолк дива с ангелски глас успя да запази самообладание и продължава да весели няколкото хиляди човека станали неволни свидетели на неприятния инцидент с изпълнителката, която много скоро ще роди.

40-минутното видео може да гледате в „Ютюб“, а на 16-ата минута е запечатана срамната случка!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар