Бременната Десислава вече не се крие (Първи снимки с коремче)

Гласувайте за статията

Десислава бременее ударно, певицата вече се разхожда с наедрял корем

Десислава е бременна и две мнения по въпроса няма. Ако някой е мислил, че това е поредната недоказана сензация може сам да се убеди, че Деси чака бебе от гаджето си Благой Найденов.

Певицата бе спипана от папараците на новинарска агенция ПИК на излизане от жилището си в столичния квартал Лозенец. Тя се появява пред входа на кооперацията където живее облечена в шушляков анцуг. Коремчето й направо се набива на очи. Защото вее е доста наедряло.

Десислава се спира за малко със свои познати. С които сърдечно се поздравява и разцелува. След което се отправя нанякъде дъвчейки вафла. Явно бременността е изострила апетита й. Певицата трябва да сложи нещо сладко в уста.

Русокосата фолк дива видимо се е наляла в областта на ханша и корема. Но това е напълно нормално имайки предвид деликатното и положение. А и тесните дрехи издават бременността й.

Десислава отива до близкия банков клон. Където спокойно изчаква да й дойде реда и се запасява с известна сума пари. После отскача до близкия супермаркет. Където пазарува храна. Певицата се връща в къщи. Но видимо се е изморила и пъшка мъкнейки пълните торби.

Папарашките снимки показват, че някъде през есента ангелогласната Деси ще зарадва по-младия си с 18 години любим Благой Найденов с рожба, предават от електронното издание pik.bg.  Олимпийския шампион ще стане за първи път татко. А за Деси това ще е второ дете. Тя има син Майки. Който вече е тийнейджър. Певицата винаги е споделяла, че много й се иска да роди още едно бебе.

Вижте всичките снимки на бременната Десислава в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар