Бременната Гери Малкоданска се ожали: Чувствам се като кит! (Синоптичката ражда момче около Нова година)

Гласувайте за статията

Бременната Гери Малкоданска не се показва с корем, но не крие, че чака дете

Гери Малкоданска не издържа и сподели публично, че се чувства като кит заради напредналата си бременност. Елегантната синоптичка на Нова имаше проблеми при първата си бременност, когато лежа в болница в месеци, за да даде живот на сина си Лео. И този път тя не се показва в социалните мрежи с големия корем, въпреки че веднъж загатна за него, но явно не се харесва с повечко килца. Затова написа в инстаграм, че се чувства „като кит“, а фенки й пожелаха лека бременност.

бременната гери малкоданска

Снимка: Инстаграм

В социалните мрежи в началото на лятото Малкоданска съобщи, че чака момче. Още тогава стана ясно, че тя прекратява редовните си изяви в студиото на „На кафе”, където беше панелист. За сметка на това обаче водещата на прогнозата за времето на Нова тв се е уредила с още по-сладка длъжност.

Тя и мъжът й Алекс Ковачев, който е интериорен дизайнер, вече ще се грижат за декорацията на студиото. Очаква се Гери Малкоданска да роди най-късно около Нова година и да се завърне на работа най-рано след година – за следващия есенен тв сезон.Приятелката й Никол Станкулова вече се радва на второ си дете, пак момиче, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар