Бременната Гери Малкоданска едва не загуби бебето си (Всичко за ужаса)

Бременната Гери Малкоданска едва не загуби бебето си (Всичко за ужаса)
5 (100%) 1 vote

Бременната Гери Малкоданска по спешност в болница

Бременната Гери Малкоданска едва не загубила бебето си. Красивата синоптичка кара изключително тежка бременност, заради което дори й е наложило да лежи в болница.

Гери преживя истински изпитания последните месеци. При силни порои в Плевен майка й едва не загина, но за щастие се спаси на косъм от паднало дърво. Трагедията се размина, но стресът за Малкоданска и семейството й останал.

Малко след това Гери преживя още един кошмар – питбул разкъса любимото й куче. Опитите на брат й Иван да спаси животното , претърпели неуспех, а самият той се разминал едва – едва с нападението, след като свирепото животно се нахвърлило и върху него.

Покрусената Гери отправи разтърсващо емоционално послание в интернет, с което изрази мъката си.

Бременната Гери Малкоданска

Снимка: ХотАрена

„За нас остава болката. И надеждата, че най-доброто кученце сега е при най-добрия човек… Много ви обичам и двамата, макар и отдалеч”, завършва трогателната си публикация бившата приятелка на сина на Ахмед Доган, пише „Телеграф”.

Близки до Гери разкриват, че тя все още изживява много тежко загубата на баща си, когото загуби неочаквано. След смъртта му цялото семейство започнало да преживява странни злополуки.

Синоптичката дори започнала да мисли, че е жертва на черна магия. И вместо да очаква спокойно наследника с любимия си Алекс Ковачев, с когото са заедно от три години, бременността й се превръща във все по-голям кошмар.

Малкоданска има намерение до раждането да не се появява на екран, а на нейно място в екипа от синоптици на Нова, влезе Николай Василковски, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар