Бременната Бергюзар Корел призна: От първия миг исках Халит за баща на децата ми!

Гласувайте за статията

Бергюзар Корел с емоционално интервю

Бременната актриса Бергюзар Корел даде емоционално интервю. Чаровната звезда от „Справедливостта на Кара“ и „1001 нощ“, очаква второто си дете и е прекратила всичките си проекти до раждането. Младата майка обаче охотно говори за семейството и любовта си.

Самата Бергюзар израства в традиционно семейство и се старае да осигури такова и на децата си. Със съпруга си Халит Ергенч са заедно от 12 години и се обожават. Чаровната актриса обаче не крие, че в живота им нещата са се развили по доста бурен начин. А приказната история помежду им е можела да завърши и по-различно.

„От самото начало исках Халит да бъде баща на децата ми. Но не мога да кажа, дали, ако се бяхме влюбили от първия път, нещата щяха да завършат така. Когато се запознахме за първи път и двамата бяхме други. Аз бях на 21 години, той на 32. Едва години по-късно, когато снимахме „1001 нощи“, между нас прехвърчаха искри и нещата се промениха помежду ни“, казва още актрисата, цитират от „Тв сага“.

Ергенч неведнъж казва за Бергюзар „Влюбих се в нея твърде късно. Трябваше по-рано да й призная любовта си“. „И аз като него вярвам, че можехме да си признаем чувствата един към друг по-рано. Но съм безкрайна щастлива, че така завърши всичко“, казва още екранната Шехерезада.

И въпреки че двойката се старае да има нормален и традиционен брак, за разлика от бащата на Берг, съпругът й не я спира да работи в киното и да бъде актриса. У дома двамата също са с равни права — няма глава на семейството и домакиня — те са партньори във всичко.

Бергюзар Корел с емоционална изповед сн. Инстаграм

Бергюзар Корел с емоционална изповед сн. Инстаграм

„У дома сме въвели доста ясни правила. Не говорим по телефона и не гледаме телевизия докато се храним. Всеки си вдига чинията и задължително се четат книги преди сън. На сина ни Али му е разрешено да играе на видеоигри само по половин час и то през уикенда“, казва още бъдещата майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар