Бременната Бергюзар Корел призна: Мечтаех за момиченце! (Още разкрития + Защо й забраниха да играе?)

Гласувайте за статията

Бременната Бергюзар Корел призна, че искала момиченце

Актрисата Бергюзар Корел призна, че е искала момиченце. Звездата от „1001 нощи“ направи неочаквано признание по повод предстоящото раждане. Актрисата, която вече е в 30-та седмица от бременността си, сподели, че е изключително развълнувана. И освен това разкри, че много се е надявала да има момиченце.

„Мечтаех за момиченце. Вече имахме едно момче и емоциите свързани с очакването на дъщеря биха били още по-прекрасни. Но сме благословени с момче“, призна актрисата. Тя и съпругът й обаче сериозно се замислят и за трети опит в бъдеще, като се надяват тогава да сбъднат желанието си за момиче.

Междувременно обаче, хубавата Берг и съпругът й се борят за справяне със съвсем различен вид предизвикателства. На актрисата й забранили да играе, в каквито и да е проекти до раждането. Неочакваното й прекратяване на всички професионални ангажименти, предизвика редица въпроси. Едва наскоро стана ясно, че звездата е била почти принудена да се откаже от киното. Лекарите наредили на хубавата Берг да си почива до раждането. А причината била по-рисковата й бременност, както и вероятността да роди едва ли не на снимачната площадка.

Бъдещата майка споделя, че никак не е във възторг от лекарското решение, пише milliyet.com.tr. Но се е примирила и търпеливо очаква раждането. „30-та седмица от бременността. Търпеливо очакваме раждането на нашето второ бебе“, пише Берг в социалните мрежи, споделяйки една от малкото снимки, на които е бременна. Тя получава десетки писма от почитатели, както и пожелания скоро да се появи отново на екран.

Бременната Бергюзар Корел мечтаела за дъщеричка сн. Инстаграм

Бременната Бергюзар Корел мечтаела за дъщеричка сн. Инстаграм

Иначе актрисата има с какво да се занимава. Тя успешно управлява верига сладкарници в Истанбул. Още преди години взе решение да се заеме със собствен бизнес. По-късно начинанието й се разрасна и тя реши да прехвърли управлението на свой екип, за да се върне в киното. Но все пак от време на време с удоволствие влиза в кухнята, за да изненада клиентите си с нещо създадено лично от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар