Бременната Бергюзар Корел блести в осмия месец (Вижте я дни преди раждането)

Бременната Бергюзар Корел блести в осмия месец (Вижте я дни преди раждането)
5 (100%) 1 vote

Бременната Бергюзар Корел блести в осмия месец

Бременната Бергюзар Корел блести в осмия месец. Красивата актриса споделя, че е изключително развълнувана от възможността да стане майка за втори път. На нея й предстои да роди второ дете съвсем скоро, а по всичко личи, че всичко с бременността й се развива отлично, защото сияе.

Звездата сподели снимки в социалната мрежа, на които е просто ослепителна. А нейните почитатели я засипаха с комплименти, колко добре изглежда.

Това е второ дете за Бергюзар и Халит Ергенч, които имат един син на девет години – Али. Момченцето няма търпение да се сдобие с братче, а двойката се чувства повече от готова да се посвети на родителството и грижите за двете си деца.

Актрисата потвърди новината, докато беше бременна в четвъртия месец и оттогава-насам редовно споделя кадри в напреднала бременност. Чрез социалните мрежи тя публикува три снимки, на които показва колко е красива и щастлива в осмия месец от бременността си.

И докато Берг показва мълчаливо радостта си, съпругът й е по-словоохотлив. Той разкрива, че очакването е едно от най-прекрасните преживявания и той самият е във възторг от него.

„Тя е динамична жена, едновременно деликатна и много чувствителна. Има много крехка душа“, казва актьорът. Той освен това споделя, че й се възхищава за топлотата и вниманието, с които обгражда него и сина им.

Що се отнася до това, как се справят с факта, че и двамата са актьори, Ергенч признава, че не е лесно да живееш с толкова темпераментна личност у дома.

„Наистина сме изправени пред много опасности. Но не заради липсата на доверие и уважение помежду ни, а заради самата ни работа. В един момент имаш всичко -пари, слава, любов, но това може да бъде изгубено за един миг.

Бременната Бергюзар Корел сияе дни преди раждането сн. Инстаграм

Бременната Бергюзар Корел сияе дни преди раждането сн. Инстаграм

 

Затова винаги се старая да казвам, че ние просто си вършим работата. Страх ме е, че славата може да ни замае. Популярността е като хората – тя ни контролира, но както ни издига, може и да ни провали. Затова много внимаваме“, казва още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар