Бременната Антония Петрова показва топ форма в Македония (Снимки)

Гласувайте за статията

Бременната Антония Петрова сияе в Македония

Бременната Антония Петрова не спира да пътешества. Въпреки че вече е в доста напреднала бременност мис България 2009 не се спира. През последните дни тя обаче се въздържа да лети по екзотични екскурзии. Вместо това предпочита да обикаля Балканите — Сърбия, Румъния, Гърция, Турция и разбира се Македония.

Най-новата й екскурзия е до Куманово, където Антония не пропусна да се разходи из пещерите. Лошото време не уплаши миската. Всъщност именно студът я накара да избяга от България и да отиде за няколко дни в западната ни съседка.

„Родова среща и семейна разходка“, написа Антония по повод пътуването до Македония. От посланието не става ясно, тя или съпругът й Ивайло Батинков са били на среща на фамилията в Куманово, но е факт, че двойката си прекарва повече от добре там. Петрова посети и пещерата „Матка“, където не пропусна да се снима. И освен перфектна фигура, с гордост показа и наедрялото си коремче.

Иначе от километри личи, че двойката е все така влюбена и очевидно предстоящото раждане укрепва връзката им през всеки изминал ден. Приятели на семейството обаче шеговито отбелязват, че докато Антония се е окръглила в очакване на бебето, докато съпругът й скоропостижно се топи. „Докато тя роди, той ще стане кожа и кости“, подмятат шеговито и из форумите. Други пък смятат, че може би бъдещият татко е отслабнал толкова вълнение, а не от тревоги.

Каквато и да е причината, факт е, че двойката изглежда доста променена в сравнение с първите дни от брака им. Тогава бизнесменът изглеждаше като добре гледан съпруг, а Антония демонстрираше перфектна форма.

Антония Петрова сияе в Македония сн. Фейсбук

Антония Петрова сияе в Македония сн. Фейсбук

Сега Батинков отслабва, докато тя качва килограми покрай бебето. Но въпреки това продължава да изглежда изключително добре. Или както отбелязват феновете й, бременността толкова й отива, че чак е завиждане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар