Бременната Амал Клуни харчи на поразия за тоалети (За дни пръсна $200 бона)

Гласувайте за статията

Амал Клуни пилее на поразия пари, бъдещата майка пръсна 200 хиляди долара за няколко дни

Бременната Амал Клуни няма спирачка когато стане дума за перфектната й визия. Госпожа адвокатката, която ще роди след около три месеца празни банковите сметки на съпруга си и своите със скоростта на светлината. За да покаже, че дори и бременна може да изглежда ослепително тя пропиля 200 хилядарки в зелено само за няколко свои визии.

Красивата Амал, която вече не крие наедрялото си коремче има гардероб, който не само не е евтин. Напротив определено е от най-скъпите. Въпреки, че близнаците й ще се родят някъде към юни съпругата на Джордж Клуни се облича в изключително комфортни тоалети. Но определено те са много шик. Които елегантно комбинира с остри обувки на високи токчета.

Само за уникалната рокля, с която Амал стана звездата на Оскарите е платила 146 хиляди долара.  Естествено марката Atelier Versace оправдава колосалната цена.

Розовият тоалет пък, с който госпожа Клуни впечатли преди дни е на обща стойност само 8 600 долара. Кадифената рокля е придобита само за 1 709 долара, палтото от кашмир за 3 660, а чантата за 2 250.  Като всичко е на марката Bottega Venetta.

Преди няколко дена Амал показа и завиден делови стил. Тя бе облечена в черен костюм за 4 600 долара. Красивият й жълт ансамбъл пък, който перфектно й стоеше е взет за скромните 3 700 долара.

Да не пропуснем и стила на бременната адвокатка на летището. Който включва палто от кашмир, бяла блуза и черен панталон. Като само ботите на Амал, които са от марката Jimmi Choo са купени поне за 1000 долара.

Госпожа Клуни можем да кажем, че винаги е ослепителна и безпогрешна в избора си на облекло. Само дето си навлече гнева на мнозина, предават от viewsofia.com.  Които я упрекват, че пилее безразборно пари за дрехи, които може повече никога да не облече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар