Бременната Амал Клуни не ходи на лекар, Джордж в паника за бебетата (Защо се инати?)

Бременната Амал Клуни не ходи на лекар, Джордж в паника за бебетата (Защо се инати?)
5 (100%) 1 vote

Амал Клуни ще се окаже по-инталива, отколкото всички предполагаха.

Бременната с близнаци в петия месец Амал Клуни не спира да се противопоставя на съпруга си и да създава рискове както за себе си, така и за децата, които носи. С просто око става ясно, че адвокатката е много по-слаба, отколкото трябва да бъде. Това се дължи на строгите диети, които спазва, за да не развали бременността фигурата й.

Това кара актьорът все повече да се притеснява дали всички с наследниците му ще бъде наред. Амал Клуни обаче си знае своето и не иска съвети от никого. Освен от майка си. Адвокатката не иска и дума да се продума да посети гинеколог, за да види дали всичко с близнаците е наред. Все пак, предпоставки за проблеми не е като да не си създава.

Бременната красавица е категорична, че няма нужда от лекарски предписания, за да роди здрави деца. Нейният единствен съветник, до когото се допитва и когото слуша, е собствената й майка. Амал Клуни държи на теорията си, че щом тя е успяла да износи и роди четири здрави и успешни деца, то какъв е проблемът и тя да го направи.

И то без чужда намеса и помощ… бременната адвокатка явно не желае никой да дава мнението си за това как трябва да се правят нещата. На нея видимо не й липсва самочувствие и е свикнала винаги да бъде права. Дори когато околните е очевидно, че не е. Именно тази нейна черта често води до спорове и с Джордж Клуни, пише hitportal.com.mk.

Амал Клуни е голяма всезнайка

Амал Клуни е голяма всезнайка

Актьорът, съвсем логично, се притеснява за наследниците си, които са толкова дълго чакани. Но и сякаш се е примирил, че със съпругата си на глава не може да излезе. Затова не му остава друго, освен да стиска палци всичко да бъде наред с бебетата, а Амал Клуни все някога да се вразуми!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар