Бременната Алекс Раева разкри пола на бебето си (Певицата вече не крие коремчето си – Сладурско фото)

Гласувайте за статията

Бременната Алекс Раева вече с охота демонстрира наедрялото си коремче

Певицата Алекс Раева най-сетне спря да крие, че чака първото си дете. Тя за първи път пусна снимка на бременното си коремче, при това изрисувано. Върху корема й грее образа на русо момиченце с панделка, което показва, че бившата вокалистка на Слави Трифонов чака момиче.

До преди няколко дни Раева се пазеше от светлината на прожекторите и не коментираше новината, че ще става майка за първи път. След като се появи на изложба в столична галерия с бащата на бебето, сега тя направи и следващата стъпка, като разкри пола на бебето си. На изложбата се появи и друга майка-адреналинката Яна, която ще роди всеки момент.

Бременната Алекс Раева

Снимка: ХотНюз

Танцьорката, която в предишни сезони участваше в „Като две капки вода” е в деветия месец. Това ще е второ дете на Яна, която преди 10 години роди син. След раздялата с бащата на детето си Емил Леков, двамата водиха грозна война за правата над хлапето. Яна дори обяви на няколко пъти, че Леков и майка му не я пускат даже да го види. Днес обаче тя е щастлива в очакване на новия живот и използва последните дни преди раждането, за да си почине и да изчете и изгледа всички книги и сериали, които е планувала, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар