Срам! Братя Бахарови крият, че са турци

Срам! Братя Бахарови крият, че са турци
5 (100%) 1 vote

Актьорите се срамуват от смесения си произход, пазят го в тайна

Скандална тайна за братята Явор и Захари Бахарови, научихме от Клюки.нет. Известните актьори, крият, че имат турска кръв в рода си. Дори най-върлите фенки на братята останаха шокирани от новината. А знаменитите български актьори и до днес мълчат, че имат турско потекло.

Братя Бахарови крият турско потекло

Братя Бахарови крият турско потекло

За тази подробност от живота си Явор и Захари упорито избягват да говорят. Оказва, се, че дядото на майка им е от турски произход. Запознати коментират, че прадядото на двамата братя избягал от южната ни съседка в началото на миналия век. За да не го накарат да служи в армията. Оженил се за българка, но до края на живота си държал семейството му да говори на турски език. И дори децата и внуците му трябвало да знаят езика.

Потомка на турския род се оказва именно майка им Мюжгян Бахарова. За която братята говорят малко и  се знае единствено, че е журналистка.

Всъщност, дамата е уважаван професионалист и в момента работи в БНР. А преди това отговаряше за новините на турски език в БНТ. И заради перфектните си познатия по езика Мюжгян е определяна като ценен кадър, пишат от senzacia.net.

Въпреки че в смесения произход на двамата братя няма нищо срамно, те упорито избягват да говорят за него. Вероятно притеснени, че феновете им ще ги намразят, или заради зачестилите хейтърските атаки на някои националистически групи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Срам! Братя Бахарови крият, че са турци”

 1. Daniel

  сеп. 01. 2012

  Да .. и аз съм китаец …

  Reply to this comment
 2. Стефан Тенев

  сеп. 01. 2012

  Аз също не виждам нещо срамно в това. Все пак човек по никакъв начин не може да повлие на това кой ще го роди, но може да избере какъв да стане. Те очевидно са станали добри актьори, поне за българските стандарти.

  Reply to this comment

Добавете коментар