Братът на Никола Саркози изхвърли Мери-Кейт Олсън на улицата (Двойката се развежда след 5 години брак)

Гласувайте за статията

Близначката Мери-Кейт Олсън се развежда с мултимилионера Оливие Саркози

След 5 години брак актрисата и дизайнер Мери-Кейт Олсън и френският банкер Оливие Саркози се развеждат. 33-годишната американка опитала да подаде документи за развод през април, но съдът в Ню Йорк заявил, че в момента такива молби не се удовлетворяват заради пандемията от COVID-19.

След подадените документи за развод на 17 април Мери-Кейт получава предупреждение от адвоката на Саркози, че трябва да се изнесе от общото им жилище в Ню Йорк в срок до 18 май. Поради пандемията от коронавирус тя не може да си намери нов дом и е помолила Оливие да удължи срока. Бившият й е отказал и единствената опция била тя да поиска спешна молба за развод. От съда в Ню Йорк са посочили, че в момента се разглеждат само спешни молби за развод, така че тя е подала именно такава.

Мери-Кейт Олсън

Снимка: Getty Images

Според „Дейли Мейл“ актрисата е поискала предприемането на спешни действия, за да може двойката да продължи напред, като се посочва, че двамата вече живеят отделно един от друг.

Оливие и Мери-Кейт са женени от 2015 година насам, като връзката им започва през пролетта на 2012 година.

50-годишният Оливие Саркози, който е брат на Никола Саркози, президент на Франция в периода 2007-2012 година, е мултимилионер. Той е поискал да бъде изпълнено предбрачното им споразумение, според сайта TMZ.com. През 2007 година Мери-Кейт и нейната сестра близначка Ашли бяха класирани от списание „Форбс“ на 11 място сред най-богатите жени в индустрията с общо богатство на стойност 100 милиона долара, пише ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар