Братът на Меган Маркъл остана на пътя (Томас заживява като бездомник заради неплатени наеми)

Братът на Меган Маркъл остана на пътя (Томас заживява като бездомник заради неплатени наеми)
5 (100%) 1 vote

Братът на Меган Маркъл остана на пътя

Братът на Меган Маркъл стана бездомник. Томас Маркъл — младши, брат на херцогинята на Съсекс, за пореден път я направи за смях. Този път заради неплатени наеми. Повече от 3 месеца той залъгвал хазяина си, че ще си плати наема, след което се оказало, че му се налага да се изнесе. В резултат на това направи за смях Меган.

Съпругата на принц Хари едва успя да се съвземе от предполагаемите й драми с Кейт и Уилям, когато семейството й отново й вгорчи живота. Меган, която се очаква да роди до дни, била в шок, когато разбрала, че брат й е останал на пътя.

За херцогинята не са проблем трудните отношения с брат й, колкото фактът, че той я изложил пред целия свят. А сестра й не спира да подмята, че Меган харчи хиляди за тоалети, но и не помисля да помогне на изпадналото си в беда семейство.

Пред американската преса бившият хазяин Пол Уолтър заявил: „Томас Маркъл е мързеливец, който не си плаща наема. Той винаги закъсняваше. Въобще не трябваше да му отдавам бунгалото си под наем“.

Двамата са чести гости и на полицията, след като братът на Меган заплашил неведнъж годеницата си с пистолет. Освен това той се нанесъл в жилището, след като избягал от хижа в гората, където живеел с приятелката си от доста време.

Братът на Меган Маркъл шокира с поредна изцепка сн. You Tube

Братът на Меган Маркъл шокира с поредна изцепка сн. You Tube

Двойката има проблеми с алкохола, като отношенията на Томас със сестра му не съществуват от години. Миналата година той пратил отворено писмо до Хари, в което твърдял, че Меган „не е жена за теб, не знаеш каква е“. А по-късно се извинил. И дори намекнал, че сватбата може да сближи семействата им. Но така и не получил покана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар