април 23, 2024

Братоев призна: Аз организирах измамата с храната в Игри на волята! (Жена му Пламена носела чувалите с храна край реката - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/bratoev-prizna-az-organizirah-izmamata-s-hranata-v-igri-na-volyata-zhena-mu-plamena-nosela-chuvalite-s-hrana-kray-rekata-podrobnosti/164571 Kliuki.net
Братоев призна: Аз организирах измамата с храната в Игри на волята! (Жена му Пламена носела чувалите с храна край реката - Подробности)

Георги Братоев призна, че той стои зад аферата с храната в Игри на волята

Преди броени дни се разрази буря от негативни коментари заради най-голямата измама в историята на „Игри на волята“. Водещите на предаването разкриха как племето на Шампионите, което бе цялата седмица на реката без храна според правилата на играта, всъщност добре си е похапвало. Бяха показани кадри как участниците си пекат наденички край огъня и мажат филии с пастет, благодарение на скрит в гората чувал, пълен с храна. Капитанът на племето Александър първо се направи на ударен и отрече да са яли на корем, но после агресивно призна, че той е организирал всичко. Истината се оказа малко по-различна. „Уикенд“ научи, че в основата на измамата стои волейболната ни звезда Георги Братоев. [caption id="attachment_186707" align="aligncenter" width="350"]Георги Братоев Снимка: Нова ТВ[/caption] „Не ви ли се струва малко нагласено? Братоев получава травма в денят в който екипът разкрива пред зрителите тази грозна постъпка с преяждането! Може би просто искат да запазят авторитетът на национален спортист, който със сигурност не желае да разваля репутацията си. Всички много се съмняваме, че някой стои без храна със седмици! Не сме малоумни“, пишат прозорливи зрители на риалити шоуто. Братоев е измислил тарикатлъка за вкарване на чували с храна. Той си тръгна от предаването изненадващо ден по-рано. Официалната причина бе раменна контузия, но зрители се усъмниха, че това е оправдание и всъщност Братоев си е тръгнал, за да не се набърква името му в позорния скандал. Именно волейболистът бе най-притеснен, че ще трябва да изкара цяла седмица на реката без храна и постоянно повтаряше, че няма да издържи и ден. „Виждали сме жена му Пламена да носи чували с храна край реката. Явно са се разбрали предварително къде точно да ги оставя“, разказват туристи, попаднали в близост до снимките на „Игри на волята“. Гневни зрители засипаха профила на Братоев в социалните мрежи с въпроси и обвинения относно скандала. „Не бягам от отговорност. Съжалявам за случилото се. Аз съм един от главните организатори и си го признавам“, разкри в крайна сметка самият Братоев. Източници на „Уикенд“ пък докладваха, че това не се случва за първи път, а и в миналите сезони е имало такова нещо, но просто не са хващали измамниците.