Вижте кой е брата на Брад Пит! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

До сега той не беше известен, нашумя от една реклама, когато всички видяха голямата прилика между двамата!

Всички знаем, че Брад Пит има брат (Дъг) и сестра (Джули).

Дъг не е супер звезда и доскоро беше неизвестен в медийното пространство, но нашумя след като участва в рекламен клип на австралийския клон на мобилната компания Virgin Mobile, защото всички бяха впечатлени колко много прилича на мега звездата Брад Пит.

Кой е Дъг Пит?

Той е на 43 години и е с три години по-малък от брат си, мега звездата Брад Пит. Неизвестен е в медийното пространство, но в средите, в които работи и се движи, всички знаят за него.

Дъг Пит

Това е Дъг Пит, брата на мега звездата Брад Пит.

Дъг е известен като предприемач, фотожурналист, филантроп, собственик на фирмата за компютърна поддръжка  ServiceWorld. Освен това той е почетен консул на Танзания и шеф на благотворителната организация WorldServe International, която осигурява питейна вода за региона на Източна Африка.

До сега Дъг не бил медийна личност, никога не е бил на първите страници на известни списания и никога не е печелил пари от реклама на продукти и услуги.

Астралийския мобилен оператор Virgin Mobile, реши да изведе „от сянката” по-малкият брат на Брад Пит, като го направи рекламно лице в свой клип.

След участието си в тази реклама, Дъг прикова общественото и медийно внимание върху себе си и спечели техните симпатии.

Всички бяха изненадани колко много прилича Дъг на своя известен брат, Брад Пит.

А според вас, приличат ли си братята Пит?!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар