Бракът на Коби Брайънт белязан с изнасилване и развод (Всичко за скандалната му връзка)

Гласувайте за статията

Коби Брайънт с брак, достоен за сюжет на филм

Коби Брайънт, който загина с дъщеря си в катастрафа с хеликоптер има най-лудата любовна история. Той бил женен за Ванеса Лейн около 20 години.

Баскетболната легенда се запознал с половинката си когато бил на 20, а тя на 17 и още ученичка. Ванеса е дете на разведени мексикнци. Тя работи като танцьорка за рапъра Снуп Дог. Среща се с Коби в звуозаписно студио където изгряващата звезда на НВА ще записва песен.

Така от първата си среща до трагичния 26 януари 2020 г остават заедно. Баскетболистът си паднал по Ванеса защото не била срамежлива и стеснителна. Любота им набирала сорост и Коби я чакал всеи ден след училище с луксозен мерцедес – типчно като за холивудси филм.

През 2001 година влюбените се женят. Сватбата им е скромна с 12 гости. Никой от роднините на Брайънт не присъствал на венчавката, нито пък някой от съотборниците му. Цели две години близките не му говорели. А раждането на първото му дете Наталия възобновява роднинските отношения. След три години на бял свят се появява втората дъщеря в семейството – Джиана-Мария.

През 2003 години Коби се забърква в чутовен скандал. Съдят го за изнасилване на 19-годишната им прислужница. По време на делото той признава, че е имал сексуални отношения с нея. Но сексът е бил по взаимно съгласие. Като се покайва, че е изневерил на жена си. Която благородно му прощава.

Свалят обвиненията от бакетболиста, но той заплаща 5 млн долара обезщетение и се извинява публично.

2010 г е белязана с нов скандал за семейството на спортиста. Появяват се негови снимки как се забавлява с жени. Ванеса е шокирана от новото предателство и подава молба за развод. След две години съдът се прознася, че на съпругата се пада половината от богатсвото на Брайънт. Което е изчислено на 150 млн долара.

Коби Брайнт със семсйтвото
Снимка: Инстаграм

Следва шестмесечен помирителн период в който съпрузите решават да запазят брака си. Те го съобшават в медиите през 2012 г.

Третото им момиче Бианка се ражда през 2016 г, а четвртото Капри е само на седем месеца когато Коби загина, предават от Блиц.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар