Брад Пит: Щастлив съм и съм обичан! (И актьорът проговори за аферата с Никол)

Брад Пит: Щастлив съм и съм обичан! (И актьорът проговори за аферата с Никол)
3.5 (70%) 2 votes

Актьорът не обича да коментира личния си живот, но призна, че е влюбен в Никол

Брад Пит от няколко месеца се радва на новата си половинка Никол Потуралски. Холивудския ерген дори я заведе на романтична почивка в замъка си във Франция, който купи навремето с бившата си Анджелина Джоли и където сключи брак с нея.

Любовта подмлади и разкраси холивудската звезда
Снимка: Инстаграм

А скоро анонимен източник, близък до актьора сподели пред медиите, че Брад е много щастлив във връзката си германската моделка. Но се пази от коментари за новата си приятелка. Не иска да дразни бившата си съпруг Анджекина Джоли, с която ще има финална битка за попечителството на децата си следващия месец.

Освен това носителят на Оскар не иска да разкрива твърде много неща от личния си живот и затова няма да се меси в потенциални бъдещи конфликти между Никол Потуралски и Джоли.

Никол Потуралски участва в ревю в Италия заедно с Ирина Шейк
Снмка: Инстаграм

Същия източник твърди, че Брад не е изненадан от това как всички говорят за новата му връзка. На този етап от живота си Брад е просто е щастлив да има някого, когото да обича, да гледа, да целува и гали“ и казва, че актьорът му признал „колко е щастлив и обичан и накрая има някой, който да се грижи за него”, предават от slobodenpecat.mk, позовавайки се на информация от „Mirror“.

Влюбения актьор няма притеснения от възрастовата разлика, нито от факта, че сегашната му любима е омъжена защото не бърза все още да се обвързва сериозно и се страхува, след двата си провалени брака.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар