Брад Пит хлътна по българка!? (Вижте как я сваля)

Гласувайте за статията

Брад Пит си падна по българка, сваля младата актриса Мариета Мелроуз

Брад Пит си харесал млада българска актриса, която е втората, след Нина Добрев на път да покори Холивуд.

Това е Мариета Мелроуз, избрана да играе в третия сезон на „Нетипичен” от поредицата, която се излъчва от „Нетфликс”. Тя се появява в сериала, в който се разказва за младеж, страдащ от аутизъм. Той отива да учи в колеж и е поставен пред нови предизвикателства. А една от новите му приятелки е именно  млада българска актриса.

Колаж: ПИК

Срещата на Мариета Мелроуз с Брад Пит се случва на по време на един от филмовите фестивали в Лос Анджелис. Холивудската звезда присъствал на него само като зрител. Най-неочаквано с българката се засекли. Ситуацията на срещата им била доста комична.

Мелроуз била с гръб и когато се обърнала видяла зад себе си холивудския красавец. Изненадата й била голяма и тя за малко да разлее питието си върху него. След което се извинила и двамата завързали разговор.

Брад, който има школа за обучение на млади таланти веднага хвърлил око на нашето момиче като я разпитал в какво играе. Българската актриса му разказала, а между другото му признала, че е нейния най-любим актьор в Холивуд, предават от ПИК.

Пит веднага поискал телефона на менджъра й и обещал да се обади да снимат общ проект. Дали са пламнали искрите меджу двамата не става ясно. Но нищо чудно да ги видим като нова светска двойка. Да припомним, че в Анджелина Джоли актьорът се влюби по време на снимките на филма „Мистър и мисис Смит’, в който участваха заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар