март 28, 2024

Брад Пит с ултиматум към Анджелина задето бави развода (Вижте как я заплаши)

https://kliuki.net/kliuki/brad-pit-s-ultimatum-kam-andzhelina-zadeto-bavi-razvoda-vizhte-kak-ya-zaplashi/157539 Kliuki.net
Брад Пит с ултиматум към Анджелина задето бави развода (Вижте как я заплаши)

Брад Пит е заплашил Анджелина с глоби, за да не протака повече развода им

Брад Пит е инструктирал адвокатите си да поискат от съда да бъде определен краен срок за оформянето на развода им, защото Анджелина Джоли продължава да го протака, съобщи в. "Сън".

Ако не подпише документите дотогава, Анджелина Джоли ще трябва да плаща глоба, предава БТА.

Въпреки че Брад Пит проявява "невероятно търпение" по време на развода, протакането вече му е омръзнало. Той е уморен от непрекъснатото отлагане от страна на Анджелина Джоли и му се струва, че за нея то вече се е превърнало в игра. [caption id="attachment_152600" align="aligncenter" width="630"]Брад Пит и АНджелина Джоли развод Снимка: The Sun[/caption] Разводът на мегазвездите продължава вече три години. През април дори се заговори, че Анджелина Джоли иска да си върне Брад Пит. Съдът обаче сложи край на подобни надежди, като издаде частично решение за развод, с което обяви двамата за "юридически необвързани", докато не бъдат уточнени останалите детайли. "Брад не харесва ултиматумите, но прекара две и половина години да уточнява подробностите по края на брака си. Той просто иска да приключи завинаги и да продължи живота си, без разводът да виси над главата му. Жалко, че се стигна дотук" - каза негов близък, предават от Bgdnes.bg.