Брад Пит смени Анджелина с пухкавелка (Няма да повярвате коя е новата му изгора)

Гласувайте за статията

Брад Пит замени Анджелина с пухкавелка

Брад Пит намери заместничка на Анджелина. И няма да е пресилено, ако кажем, че този път определено не се е водил от външния вид на жената до себе си. Актьорът от няколко месеца редовно е засичан в компанията на колежката си Аля Шаукет. Но сътрудниците му упорито твърдят, че двамата са само приятели.

Двамата бяха засечени за първи път заедно в края на септември. Тогава излезе и официалната новина за раздялата му с Анджелина.

Дни по-късно бяха на литературно четене в Лос Анджелис. А на 24 октомври са ги видели да се смеят, докато гледат пиеса в местен театър.

На 16 ноември двамата отново са заедно — на изложба в Уайлдинг. Въпреки това приближени до актьора упорито отричат да има нещо помежду им.

Аля обаче е почти пълна противоположност на Анджелина. За разлика от колежката си, която е кожа и кости, Аля е пухкава. И дори закръглена, при това повече от стандартите за красота, пише „Дейли мейл“.

Актрисата трудно може да се нарече холивудска красавица, но със сигурност има магнетично излъчване, характер и особен чар.

„Те са само приятели. Брад има различни приятели, в различни области. Да, те обичат да прекарват време заедно, но няма нищо романтично между тях“, казват близки до актьора.

Въпреки това, преди два месеца двамата са заснети да напускат пиеса в Лос Анджелис ръка за ръка. Малко след това Брад отново е засечен с нея на изложба, като нежно я прегръща и държи за ръката.

Брад Пит заби пухкавелка сн. Инстаграм

Брад Пит заби пухкавелка сн. Инстаграм

Двамата не парадират с отношенията си, но е малко необичайно актьорът толкова време да крие приятелските си отношения с Аля. Още повече, че охотно говори за близкото си приятелство с бившата си съпруга Дженифър Анистън, Амал Клуни, Лейди Гага и още куп дами. Освен това актьорът не отричаше да има нещо и със Сат Хари Халса — духовен гуру на звездите. Блондинката и актьора дори неведнъж бяха засичани на срещи заедно. Но след това се разделиха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар