Брад Пит смени Анджелина с нейна двойничка (Вижте коя е новата му – Снимки)

Гласувайте за статията

Брад Пит хлътна по двойничка на Анджелина Джоли

На Брад Пит му приписват увлечение по младата актриса Саманта Робинсън. И докато Анджелина Джоли беше заподозряна, че се опитва да отмъкне Крис Хемсуърт от жена му, то за холивудския актьор се говори, че хлътнал по колежка, която е двойничка на бившата му.

Колаж: .kliuki.net

Изданието Woman’s Day пише, че 56-годишния Брад бил в романтична връзка с 27-годишната Саманта. Към, която изпитвал най-нежни чувства. Искрите на любовта пламнали между тях по време на снимките на филма „Имало едно време е Холивуд”. Където актрисата имала малка роля.

Новата на Брад Пит Саманта Робинсън двойничка на Джоли

Красавицата е с британско-американско потекло. А във вените й тече и панамска кръв. Тя много напомня на Джоли – и двете са привлекателни брюнетки и имат еднаква структура на лицето. Приличат си и в прическите.

Новата на Брад Пит Саманта Робинсън
Снимка: Инстаграм

Според източник на изданието привличането между тях било неоспорим факт. Тя е копие на Анджи и е от оня тип жени, които Пит харесва. По време на съвместната си работа прекарвали много време заедно и се радвали на компанията си.

Саманта Робинсън копие на Джоли
Снимка; Инстаграм

Твърди се, че новата двойка вече се срещала тайно. А членовете на екипа със затаен дъх ги наблюдавали и очаквали да видят колко далеч ще стигнат в отношенията си Брад и красивата Саманта, предават от fakty.ua.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар